Vad sa jag egentligen..

Klart Sibel skulle åka ut, Sonies har alltid rätt ;)

Aszåå jag har alltid sagt att jag alltid kommer ha rätt. jagsäger alltid rätt saker och jag vet precis vad som ska hända in the future liksom.. som igår t.ex. så skrev jag om hur dålig idoljuryn tyckte sibel var, jag håller med dom helt.. det är väl inte så konstigt att hon åkte ut liksom? varför sjunga när man låter som en KRATTA? tss.. tur att man inte behöver oroa sig för att skämmas över Sverige nu ialalfall när hon har åkt ut..yes!


ÅÅÅh nej stackars Sibel - hamburgarbartjejen, som åkte ut och är besviken, gosh no!


in my head

...... and bla bla bla... its going like that and so and si and sa.. vad säger jag? Precis som kissie kissen tog jag en liten paus idag från bloggandet ( kan bli rätt jobbigt att vara en av de största bloggerskorna liksom) men nu är jag back on track igen... visst har ni saknat mig? ;) Klart ni har. I vilket fall som helst så var Jason Derulo i Sthlm igår och uppträdde och nu så önskar ni såklart att ni var där.. visst visst :) man kan inte alltid få som man vill, men det kan Sonies iallafall......



Är det okej att rita en bild av Föki? besattness?

vem ska se på...

 . . . tik tok tik tok.. melodifestivalen idag? :)

Det ska inte jag iallafall för jag ska se på ugly betty! Wohoo...
DARIN VS SIBEL i melodifestivalen..eller vad säger ni ? Sibel suger, minns ni när hon var med i idol för tusen år sedan och grät hela tiden och trodde hon var the greatest..varför fortsätter hon ens med musiken när juryn själva sa åt henne att hon borde satsa på sin karriär i hamburgarbaren?


Denna bild tagen direkt efter att idoljuryn dissade henne..stackars?

skvallerblogg?

"-är detta ett tappert försök till en skvallerblogg?"

Mmhm,, såhär skriver en av mina kära läsare till mig på bloggen. För det första, TAPPERT? där har du nog missat något, för det ANDRA, vem har sagt att det är en skvallerblogg? din mormor eller? som kinsas mormor tipsade om en ny design så kanske din mormor tipsade dig på att gå in på SONIES.blogg.se och läsa om det du kallar för SKVALLERBLOGG. Ja, ja det är ju ni som njuter av bloggen så jag säger bara en sak: KALLA DET VAD FAN DU VILL! föressten så tänker jag inte länka den där bitchen på min fina blogg för varför ska hon få en massa läsare?... Ni kanske hittar hennes kommentar nånstans här...bitch.

 

Cha cha!


hon kan bli sur!

OBS!!!!!!!!!!!!!!!! Amirs systers läppar på bilden i tidigare inlägg!

Tycker ni hon borde förstora dom?


Amir ska spruta in mer!

- Kissies och Amir, nu ovänner och nu ska de båda spruta in mer fläsk i läpparna!

Mmm Amir och Kissie är ju då ovänner sen en tid tillbaka (SUURPRISE) naaat! . Det sägs att Amir inte har tillräckligt med pengar och varje gång han brukade äta ute med Kissie var det hon som betalade... det ärväl killen som borde betala? eller? Men inte så konstigt om Amir låter Kissie betala, han är ju själv en tjej!
Amir ska ännu en gång spruta in mer fläsk i läpparna, vilket även Kissie och planerar inför.. NÄR Amir ska göra detta har han ännu inte avslöjat till mig. Men det kommer!


  
ijuuuu, skulle du kunna betala flera tusen för stora läppar?


*** sniff sniff....! ***

Visste ni att man gör sånt här i Kina?
Ok viiiisttt ta allt vad ni vill och gör er höga men please kineser....går ni så långt att ni lägger upp det som en text.. och det inte vilken text som helst..utan...FACEBOOK! av allt. varför inte SONIES liksom? det kommer snart.... vänta bara :):)


design #4

Ni kommer inte att tro det!!!

Eeeeh jaaa, det har ryktats om att kinsa har släppt ut en ny design av skoor.. och det är sant också. Men har ni någon aning om HUR den nya designen ser ut? Okej, visst, sist valde hon att kopiera PUMA , och ändra märket till KINSA istället. Sure, visst... (ni kan läsa om det i kategorin: Bloggarnas designaccesorarer). Ja ja i vilket fall som helst så vill jag i detta inlägg visa er hur hennes nya design ser ut..

Are you ready?

                                       
   Blev hon inspirerad av hennes mormors skor?


in my head

Ååååh Sonies döööör... hur kan man vara så BRA? jag syftar på Jason Derulo. Hans nya låt in my head..oh may gash i just love it so much! fan vad bra..lyssna på the lyrics och NJUUT :) underbart. han kmr till sthlm under helgen synda tt man har så fullt upp att man inte kan se honom spela på café opera.... fan? haha japp , men men what to do :) nothin.. så nu vet ni också att jag inte bor i stockholm iallafall.

Har ni hört hans låt? Om inte såå.. gör det :) jag tänker inte länka den. 


                                           
                                                                             Tattooooboy!

klockan är en kopia!

Oh my goosh! Is it true?

Jaa minsann, ni läsare önskar säkert att ni hade en sånn där rosa fin klocka (från tidigare inlägg), vet ni vad, den klockan är inte ens äkta egentligen..ur&penn liksom..duh? Ur&Penn har härmat märket Triwa och gjort EXAKTA kopior.. rätt sjukt ändå. Är det ens tillåtet? Det är det som är frågan.

Ur&Penn verkar inte kunna komma på något bättre 

                          
                                  Triwa klocka                     Ur&Penn klocka


Vilken skulle ni valt? (den billiga såklart ? bara för att ni är ni? )


jag jag jag och jag igen

Cha Cha bloggen!

Vad har jag gjort idag? Njae, inte så mycket faktiskt. Tagit det lugnt och... varför vill ni ens veta? Iallafall, tycker ni inte det är något märkligt med mitt inlägg idag? Ska jag fortsätta skriva eller ska jag ta upp en bild och kommentera den istället? Ni känner ju mig nu :) lovers. Haha finns några haters där ute har jag märkt också,, roligt att ni fortsätter att klicka er in på min blogg :) Svårt är det, jag vet!

 

                                                            
                                                                     Sooo Sonies-style!


afrikan och allt annat

Visste ni att Amirs syster är svensk, tunis och till och med afrikan. Jag hade ingen aning om det, läste om detta i hennes blogg som jag kanske kommer att länka nån dag :) nån vacker dag, nej men SNART kanske ;) Betyder detta då att Amir också är allt? Eller kommer de inte ens från samma mamma/pappa? Spekulationer säger jag bara :) Men whatever. Det hon verkligen utnyttjar är hennes bror. Hon skapade sin blogg för några dagar sedan och redan första dagen påstår hon att hon hade 8 000 läsare..VISST kan detta stämma, för Amir har ju SÅKLART länkat henne..



Men pliz, orka utnyttja någon annan för sitt egna bästa? Jag började från grunden i mitt bloggande, utan att bli länkad eller whatever..OCH NU så har jag kommit FÖR långt.. kan ni slå det? NO YOU CANT!



Är dom lite lika? Hmmm, är dom ens syskon? :O Enligt Amir är dom.


jag finns på alla skärmar

Känns lite skumt att se sig själv på massa skärmar överallt nu förtiden. Idag såg jag folk som var inne på min blogg.. går förbi lite så och ser något rosa/lila-aktigt..klart det är SONIES blogg? hey why not :) fortsätt bara jag klagar ju inte iallafall ;) är man jag så är man jag. rosalila...Sooo Sonies style ... ;)



Ungefär så kan man ju se det, dont be jealous :) I know your


its getting late but i dont mind

David Guetta, do you mind?


lite personligt

mmm aszå, jag brukar inte då skriva så personliga inlägg här då va.. men som ni kan se längst upp på min blogg så står det "EN BLOGG OM ALLT DU VILL VETA OCH LITE TILL", så vem vill inte veta lite om Sonies himself/herself (DU VET ATT DU VILL)? jag menar, ni vet ju inte ens om det är en kille eller en tjej som skriver så DAAH, ja ja iallafall . Det som sitter inne i mitt rosa fina huvud just nu är låten:


Jason Derulo - Whatcha say.. lite skön sådär :)


dax att klä ut sig..

Jag vill börja inlägget med att fråga er; ÄR HON VERKLIGEN EN WANNABE AV KISSIE ELLER ÄR DET TVÄRTOM?

"En person som får tårta kastat i ansiktet på stan,
en person som bli slagen var dag..
En person som sin högsta dröm är att vara Kissie.."

Så skriver kissen på sin blogg och Dessie... och vem är dessie nu då? ååh va jobbigt det blev va, så många ssss, överallt! som sagt, alla har fått det från mig, och härmed vill jag presentera DESSIE i min blogg, precis som Kissie själv beskriver det så har jag varit en av dom som kastat tårta i ansiktet på henne (fast inte i stan) utan utanför hennes längehet, och hon bor ju i en håla.. så!



Hon är lite tidigt med att klä ut sig till påskkärring, men GLAD PÅSK till dig med Dessie!


blondis till brunett


Ni är riktigt dåliga om ni inte vet!

xoxoxo


burberry

Ni kanske inte köper sådär riktigt snygga märkeskläder eftersom att ni bara e dom där små bloggarna som inte har något bättre för sig än att sitta och läsa min blogg, antagligen vet ni därför inte heller om att Hermonie (som hon heter i Harry Potter) gör reklam för Burberry. Hennes riktiga namn är ju då Emma... Hon är 90:a och har kommit waaay långt i karriären..



Oj, oj oj! Thats hot!




finn ett fel




Vad är fel på bilden? Eller kanske inte helt fel, utan något ni missat? likee whatevah!


guess who's back!


off i go....

vet att ni kommer sakna mig men jag är tillbaka om 2 dagar så gråt inte FÖÖÖR mkt ! i know you love me!


CHA CHA bloggen





HÄRMISAR

Åh jag måste bara säga att det är så jobbigt att alla börjat härma mig!! Varför ska alla bloggnamn sluta på S nu förtiden? och då syftar jag ju såklart på de kända bloggarna.... det var jag som började med det och nu så fortsätter bara alla.. och visst, jag får ju erkänna att kinsas och kissies bloggar faktiskt är kända.. why lie? men sen finns detj u en skala på hur kända dom är. dom ligger på 1 och jag på 10.

Inte bara kissie och kinsa.. dissies..pauweis..gaybloggens... GAASH! when will you stop?






Hon tar er med storm!

folk retades med henne för hennes namn, så hon bytte. folk retades med henne för hennes klädstil, så hon började designa själv. folk retade henne för hennes svenska så hon började prata arabiska! vem är hon?


 


hemlis

idag vill jag tala om en hemlis! en hemlis som ni kommer att bli HEELT chocked ovahh! (believe me) ... Kenza som hon så fint kallar sig heter egentligen Kinsa. hon ändrade namnet bara för att människor retades med henne för att kinsa lät som kissa.. Så Kinsa tänkte då, varför inte heta kenza? mycket snyggare och flashigare (tss) Visst det trodde hon allt va!

Så från och med idag mina kära läsare så är det Kinsa som gäller!

 



Kinsa INNAN hennes plåtning!


sanning...

jag lovar att hälften av er ..eller typ alla, använder PHOTOSHOP när ni lägger upp era bilder på nätet...för såklart vågar ni inte visa erat riktiga finniga ansikte, eller era smälfeta lår eller varför inte era smååå läppar? som ni kanske vet ... så är ju kissie expert på detta... jag har i tidigare inlägg visat er hur dåligt det kan gå med photoshop! .. here comes another


"Aszåå oh nei! jag glömde solkrämen! baby  what to do nöw?"


klaga!

Jag har sagt det flera gånger och säger det igen..ingen idé att ni klagar osv osv .eller oj jag menar..KLAGA mer.. för det är det som gör att jag blir såå woaahmous! sååå... varför inte kära läsare ;) Ni måste ju erkänna att jag har den grymmaste bloggen!


Så ser skärmarna ut hemma hos många i Sverige! ;)


rosa...

Varför förknippar man alltid hello kitty med färgen rosa? vad är det som säger att hello kitty just är ROSA.. jag menar... ansiktet är ju vitt.. typ som ett spöke.. och inte har hello kitty på sig något rosa nångång..ellero k kanske.. i vilket fall som helst... det sägs att mannen som ligger bakom HELLO KITTY hade ROSA nagellack när han tecknade hellokitty-figuren..

Nå vad säger ni? kanske kan det ligga något i det?




Ser ni något rosa? Det gör inte jag!

 


tänk smart



Tänk smart, tänk blondinbella! om du inte vill förstora dina läppar som kissie med massa sprutor...och för att inte glömma så gjorde ju gayamir samma sak.. så kan ni istället köra the blondinbellastyle! ta ut tungan så blir allt perfekt!



Visst är det hett?



JA, DET ÄR SANT!

många som frågat så tänkte göra det klart för er att JA jag har en ny design ..och NEJ det är inte jag som kopierat den från kissie..utan kissie har tagit den från MIG!... gå in och se själva...  aja sonies är sonies så vem vill inte ha samma som mig?





kissie = paris ?





Enligt kissie är hon like paris hilton... my ass att hon är? vad säger ni? rätt eller fel?  . . .SNAP.


OH NO . . . .

 
VEM ÄR DET SOM SKAKAR RUMPA.......?


dagens fråga!



Får ju sluta prata om mig och mitt liv hela tiden.... men ni väljer ju själva att läsa så dont blame me :)


*WoOps!*

Kenza , Kenza och ännu en gång Kenza
Hur långt kan bruden gå med hennes så kallade FASHION?

 

 



Kenzas nya design som kommer ut till våren. Tar hon kol på modet?

 


det finns även andra filmindustrier

    
På tal om bollywood.....


dollywood .... hollywood ... nollywood... trollywood...tollywood....


Vilken filmindutri kommer härnäst? ... kissiewood vs soniewood?








Vad är bollywood?

okej. ni tycker säkert bollywood låter helt konstigt bara för att ni kopplar det till namnet hollywood...h har bytts ut mot b.. är det inte någon större skillnad än så? svaret är att det faktiskt är det...DET ÄR EN OTROLIGT STOR SKILLNAD!


Jag ska lite kort dra en förklaring om vad bollywood är...så häng med.

Filmindustrin i Bombay, Indien, kallas för Bollywood. Här görs ungefär 200 filmer per år. De flesta indiska filmer innehåller dans- och sångnummer som blivit synonymt med Bollywoodfilmer. Filmerna är på hindi. Det görs även filmer på regionala språk som Tamil och Telugu. Sammanlagt produceras det ungefär tusen filmer i Indien per år.

När man började spela in filmer i Bombay var det till en början rena avfilmningar av teaterstycken. Teatern var vid sekelskiftet en form av vaudeville: underhållning med spänning, romans och gyckel med inklämda dans- och sångnummer i en löst sammansatt blandning. Så gott som alla filmer bygger på denna formel med sex till åtta sånger insprängda i handlingen.



....
det var en kort förklaring. för att kunna förstår hur bra bollywood egentligen är så måste ni UPPLEVA filmerna..its fo sho.. jag kommer tipsa så hold on :)



 
Kända Rani Mukerjee med saari på sig..







 

 

 


En ny kategori

nu vill jag här på sonies.blogg.se presentera en helt ny kategori, en kategori som ni aldrig tidigare har fått uppleva..det kommer vara inlägg som kommer dra er till filmerna..ni kommer lockas och ni kommer vilja se på dom...det är BOLLYWOOD-kategorin jag presenterar för er... och jag VET att när ni fortästter läsa så kommer ni sluta titta på alla tråkiga hollywoodfilmer..

bollywood är äkta vara!




Bollywoods kändaste skådespelare...DAMN he is good and he is sexyyyy! .. och har två barn.





SKÖNHETSTÄVLINGAR FÖR BARN

något som är väldigt skumt idag är att blogg.se har länkat till brownsugar.blogg.se på startsidan eftersom att denna tjej idag skriver ett inlägg om "Skönhetstävlingar för barn". Ok, no deal there. Men att sen Kissie skriver om EXAKT samma sak på sin blogg idag är ju bara så skumt. Vem av dom är det egentligen som inte vet vad dom ska skriva om? För mycket att tänka på att ni måste kopiera varandra eller vad?

Iallafall...
såhär ser dom ut...





RÄTT ELLER FEL? THAT'S THE QUESTION!



här var jag!

ett snett hus och skevt, det är vad det är. Lika skevt som er läsare!




Ligger i Polen. Fint ställe. Det var hundar utanför när jag var där!

Frågan är: var arkitekten lika snygg när han målade denna byggnad? hmm.. fundera över den ni!



last season

ååh! why UB why? My heart is empty jag vill inte att ugly betty ska sluta, 7 avsnitt kvar..ÅH LORD, why?


darin <3 agnes = sant?

det är ju vad dom säger iallafall, darin och agnes. men är det verkligen så sant? dom passar ju inte riktigt ihop iallafall, eller vad säger ni? ska man verkligen tro på detta? ja, för sonies säger att man ska det så därför är det sant. MY GOD alltså. trodde aldrig att det skulle vara så.....




Och rabih <3 erika = sant ? Är det sant? hush hush hush, allt ska avslöjas här..



Men vad fan gör TOVE (snea tänder) där? Hon kan la gå och ta på Erik Grönwall istället! dah!!


Vad är det med alla flickidoler egentligen? Går till vilken tjej som helst ju...


SMAASH



snap

det ryktas om att Gabys (från desperate housewives) barn faktiskt är Juanita (också från desperate housewives). De har sedan länge inte velat avslöja det men varför inte? Skäms Gaby över att hon har barn eller över att hon har ett barn som är så FETT söt? Man kan ju inte tro att Gaby varit gravid för bara 5 år sedan, jag menar..kolla in kroppen. I serien får vi iallafall följa the SOLIS. "OOOH snap" - Juanita the cute and fat Solis


Mamma:

Är det så hon ser ut när hon skäller ut Juanita? Om hon nu ens behöver det ;)


Barn:

Juanita Solis... Ser ni likheten mellan dom?


And the Solis family ofcourse:

KANSKE är det en familj på riktigt? Vi vet ju redan att Juanita är Gabys dotter...


kanske ska börja använda dom verkliga namnen istället??


MORE TO COME..

tam tam tam!


katten!

jag är inget att jämföra med kissie och alla andra skitbloggar! bara så ni vet


det går uppåt!



MjaOO

// Sonies

Han är Göteborgs stolthet - efter mig

GP har intervjuat göteborgs kändaste foundationbrud, oj jag menar "kändaste" bloggerska i göteborg. för det första vill jag säga till dig: DU ÄR INTE DEN KÄNDASTE I GÖTEBORG eller i Sverige. FÖR DET ÄR JAG. och det vet alla redan om...

såhär ser hon ut:



för det första tjejen, det är inte PÅSK, cirka 2 månader kvar. okej? så vänta med att klä ut dig. för det andra, börja använda en foundation som PASSAR dig, du vet, foundation ska INTE synas utan foundation ska se naturligt ut, liksom leeen o fin hud you know what am sayin?

iallafall... nu kopplar vi inlägget lite till rubriken då va..
"Han är Göteborgs stolhet- efter mig". Seriöst. vadå EFTER MIG?
Alla vet att SONIES har slagit igenom vilket betyder att JAG är stolheten, inte nån himla babysenorita... vill du läsa mer om intervjuen?

Vänta till nästa inlägg :)



Ops, she did it again!

Nej nej, inte britney spears den här gången.. utan..ingen mindre än...K E N Z A  *weohooooo*

¨
Det här är ju som ni kan se, pumas design, nu skriver kenza att hon vill härma detta fast ändra PUMA till, KissKenza.


Vad säger ni? Värt eller inte?.............


Mjau?



Bättre än Kissies musiksmak iallafall...


no future cause she is FAIL

fail fail fail fail! jag säger BRÖST, jag säger LÄPPAR, jag säger GRIS, jag säger ROSA och jag säger bara Mjaau!

Ni vet vem jag menar och det är VIDRIGT,riktigt vidrigt, när du är 50 år kommer dina hänga 10 km ner...

Vad har hon för framtid? Ingen. bloggvärlden är över om ett år eller kanske 2.

synd, riktigt snygg. börja pensionsspara istället för att slösa pengar på BRÖST..ja kissie.. SLUTA UPP NU.


och kul att www.kiszies.blogg.se länkar mig i sitt första inlägg? Varför? vad är det för fel på min blogg nu helt plötsligt? ska jag också skriva lite skit om den nu ? haha ja ja bara bra med besökare, so dont be jelaous

:)



Läs om allt på bajsbloggen kiszies.blogg.se




och han är grym..

igen!



lagom het..inte lika het iaf. bättre än kissies pojkvän i vilket fall som helst...MR X = BLÄ!!


"I've been thinking about you
And how we used to be then
Back when we didn't have to live we could start again"



duh kenza



Köp inte dessa. Riktigt fula. Kenzas design....RIKTIGT FULA!!



ännu en till

"Heroes"-Haydens STORA kärlek - MSN Kändisnytt



glömde kläderna oh no!


guess who?

Jag tror någon glömde bort att ta på sig kläder under Mtv-galan...

 

grammy awards..whats next? naked awards?

 

 


RSS 2.0