luras inte

vad försöker blogg.se egetnligen göra? lura sina bloggare/läsare? snälla, lär er göra reklam på ett bättre sätt. Först och främst, när man loggar in på blogg.se så ser man den här bilden



Sen, rutan bredvid hittar ni denna

haha OKEJ SURE gör reklam men gör det på ett bätte sätt GUUUD, man börjar ju nästan undra alltså. den första bilden är upplagd av en bloggare som har skrivit om SOMMARKLÄNNINGAR..tsssSSS blir människor. det är ju vinter nu så varför lägga upp sommarklänningar och sånt redan nu? vad fan, svenska folket lär ju inte precis hålla sig i samma form fram till sommaren så varför ska man köpa något så himla tidigt? ett riktigt bra sätt att luras på alltså..

Och för det andra, det där blogginlägget är skrivet av EN SOM JOBBAR PÅ BLOGG.SE . . . ha ha ha ! ! tro det eller ej, men det är så sant. stackars asså. dom vet ju inte vad dom ska lägga upp på startsidan !



senaste nytt

okej.det här var droppen! INTE OKEJ ATT GÖRA SÅHÄR MED SINA BILDR PÅ PHOTOSHOP eler vilket annat bajsprogram det än är. ni tror väl helt seriöst inte att hon ser ut såhär?

 

Vem säg mig vem, har en FYNKANTIG RUMPA? helt insane! kissie, lär dig redigera dina bilder ffs!!

 

 

//S


kissie and amir

kissie och amir var och ute och åkte skridskor för första gången i sitt liv. inte konstigt att båda två har laddat upp minst 4 inlägg om deras skridskoråkning. Eftersom att jag själv var där och såg dom löjla sig så lyckades jag även få ett kort på dom.


Kissie ser på när Amir bajsar på sig? Svårt att hitta en toalett eller ? Nej såklart det inte var, han kunde bara inte hålla sig borta från mig. ni ser ju blicken...and yes SONIES IS BACK ON TRACK FO SHO! spread it.

you just love me ! !



// Soniesblog

rihanna

ni vet väl om att rihanna egentligen är en kille?
INTE så svårt att gissa om man ser på henne lite noga...och jag menar honom såklart! stackars chris brown som var tillsammans med en kille..kanske visste han? är sanningen den att han är gay? OH HOLY, stackars alla fjortistjejer där ute...dance foreee..evaaah..evah!





the secret gay couple. poor little kids!



...bitches!


boob

Oh ja, precis som rubriken säger så handlar detta inlägg om just det. tyvärr får det bli så idag, eller vadå tyvärr? det är ju ni som väljer att läsa det jag skriver om så in your face ! aight ? aja iallafall, vem betalar 34 000 för sina bröst? dt är ingen MINDRE än katten herself, eller oj förlåt, jag menar grisen.... som tror hon ser ut som en bratz ? ! JA det stämmer ,det gör du. lika ..... och ..... . Snart är det dax för hennes förstoring iallafall. Behöver jag ens nämna namnet?

först: läppar
nu: boobies
tre: skära sig i armarna?








Lady gaga

ga ga oh la la ma ma ma ko koooo





Är hon bra eller?



jag heter grr

Gissa vems läppar? Jäkligt fula!






KATT





Hon är musen alla katter springer efter


Shulili

yes yes yes Shulilu out there! too tired today men kan la säga att jag är bäst ändå. ses snart ciao ciao cha cha bella

läskigt

med snokare...but i cant blame you! its sonies ;)


XOXOXO

I can smell...

SOME JEALOUSY OVER HERE AND I LOVE IT! hahaa ni mina läsare. jag börjar märka hur sjukt avundsjuka och arga ni blir över mina inlägg, och vet ni vad? jag älskar det. för det är sånna som er som gör mig såhär känd. ni ska veta det you crazy asses! HAHA KALLAR NI MIN BLOGG FÖR GOOGLEBLOGG? VAR Fan får ni det ifrån egentligen då?


FOKIS blogg är en GOOGLEBLOGG. bara inse och sluta neka. för ni vet att det jag säger är RÄTT! soo please back off, eller nej, fortsätt , så jag kan reta upp mer ännu mer. haha. iallafall ni är gräsliga and i love you all ma haters !

 Och detta stämmer in på mig till max. det vet ni ! Och föressten, foki pratar som en häst... sluta älska henne för NI vet att ni älskar mig


"Jag skriver om det jag vill, inte om det ni vill läsa" - Sonies.


Foki

hä jag hätär Foki : ) E i thailand nu =). Hittade en snygg bil. =)


                                                            Källa: www.hepek.blogg.se


Tycker ni också den är fän? =)


Puss på er =)

// Sonies aka FokI :)

hejochhå

Som ni kan se idag så är det FOKI som är på förstasidan på blogg.se. KOM IGEN, varför den där lilla kaninen egentligen? Ever heard her talk? no? lyssna inte heller , ni kommer bli galna haha! SKojar INTE HELLER. Aja stackars. hon skriver ju om typ.. jag vet inte vad? jag kallar hennes blogg för...GOOGLEBLOGGEN. hon googlar ju på typ japan och tar upp det första hon hittar. Ska också googla på japan nu så får ni se vad som kommer...


håller ni inte med mig ? är det inte en googleblogg? freak.





typ så. Hon skulle börja skriva om tatueringar i Japan nu. eller kina kanske the same thing ;)





NÖFF... i mean...GRRRRRRRR ITS SONIES!


//

poäng

Som ni kanske vet så samlar jag poäng på lite olika gratissidor. Och alla sidor är bra, men, ett stort MEN, gratisbio är den bästa av alla gratissidorna som finns här på internet. Där finns allt. När jag säger allt menar jag allt med presentkort. Du får hem presentkort - rikspresentkort - som gäller i alla butiker. Hur bra är inte det från 1-10? 10 såklart!

Gratisbio är grymt. Om du inte är medlem ännu, så bli det, annars kommer du verkligen att missa något STORT!

Hur samlar du poäng?

-Genom att logga in varje dag
-Genom att bli vän med andra
-Genom att skriva i andras gästbok
-Genom att BLI MEDLEM!

Blir du medlem via denna länken får du 75 poäng, och 200 poäng ger dig ett presentkort. Så vad väntar du på?

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=237632


http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=237632http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=237632http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=237632http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=237632






first thing

jag hittar när jag söker på CHA CHA BLOGGEN på google. haha!





vilket sammanträffande ju :D känns sm att min blogg börjar bli en ugly betty blogg typ ju haha!


//S

hot or not?






Vad tror ni Sonies säger?

Och nu!

Och nu så kommer även min offentliga sida på pointshop: http://www.pointshop.se/sonia

keep lovin it!


//S

Bästa gratissidan!

är pointshop! Ok, på bilden står det på typ.......kissies språk? finska alltså... men annars så finns ju svenska också!



bli medlemmar och få gratispresentkort som mig (raaawr) :
http://www.pointshop.se/?ref=3015392






cha cha bloggen

dagen började med att jag vaknade runt **.** tiden. Det första jag gjorde var att ta på mig mina feta skor och min feta röda jacka och bege mig 100 meter från huset för att prata med en SÖT LITEN KILLE som delade ut GT. Aaaa wie vad sööt!


idag blir det shopping. vad jag köper får ni INTE veta. varför skulle ni få?

gravida britney!

det är sjukt

se vad söt hon är!





fast inte lika söt som mig och mina katter såklart ;) det vet ni . så dont be jealous!!
by the way, ska göra en kategori nu "UGLY BETTY" , tänkte jag...see yao!



samma person

   


mjauueeen



MINNS NI

min kategori: veckans mongo? nu är den tom. funderar på att fylla den snart.  Vill ni vara med o tävla? Klart ni vill.

 

 


omedvetet

är jag besatt av henne eller vad? nej, skulle inte tro de, men märkte nyss att hennes namn står med i mina inlägg rätt ofta..LOL! haha ja jaaa




THIS IS FASHION


<---- dont love me too much!

what is fashion

En mycket intressant fråga som jag vill besvara. Asså, egentligen... din kompis säger: men guuud hänger du inte med i modet eller? vad har du på dig liiiksom? (okej, ja jag brukar säga så, inte för att jag är jag utan för att jag = fashion, och så är det bara) Jaja , när nån ställer dig den frågan, så kan man fkst ta och börja tänka lite...... what is fashion, egentligen. Vadå är det mode med gina tricots nya hoodtröjor bara för att alla går med dom? eller är det mode med D&G:s nya glasögon (nej, jag köpte inte mina från det märket, så försök inte härma mig) bara för att dom e så sjukt billiga nu så alla har råd att köpa dom? E det mode att ha på sig världens fulaste tights bara för att ALLA har på sig sånna? Tänk om dom inte passar dig, men dom för dig är MODE, skulle du ändå ta på dig dom då?


svar: ja, det skulle du (våga inte säga nej)....

Bara för att ALLA har dom. Gaaah, vill bara säga. .... PLEASEEE ta på dig det som passar dig, inte det som är in fashion...you get it?  ta inte på dig världens smällfetaste leggins bah för att alla har på sig dom LIKSÅMMMM you get what am sayin? om inte...ta och släng dig i väggen för jag bryr mig inte.

fan nu blev det ett sånt där långt inlägg...

i dont like!



bilden e tagen från kissies blogg. gud nej nu gör jag ju reklam för den här på min grymma blogg. Aja, ni ser ju att hon inte vågar visa vart denna billiga tröjan kommer från. billig e tröjan och billig e hon!


you love me, i know you do...pössis// Sonies


härma mig inte

våga inte härma mig. Det är många som redan gör det...


köpte sånna här idag. riiiiiiiiiiktigt snygga fkst! och precis som kissie så vet jag att resten av sveriges befolkning kmr köpa sånna här efter detta inlägg.
ja ja är man kändis så är man ju.. och nej jag tänker inte skriva från vilket märke..så IN YOUR FACE!

yao.


Tips

Jag tipsar, för er tjejer där ute, och killar såklart också. Ha alltid en sånn här med er på kvällarna, ni vet aldrig vad som väntar er. Så var  försiktiga.


nya ica-reklamen

behöver jag ens lägga till den? heeelt lollad e den.. för rolig. jag vet att ni också tkr det så... KAAPISHHHHHHHH in your face..








far och son..eller?



Haa de


Så mycket som kan hända och som har hänt

vill börja med: Gott Nytt År:) ... har ju inte uppdaterat på ett tag nu.. har hänt så mkt . Inga bra grejer . Förstår inte riktigt varför, varför varför varför detta hände. Det borde inte ha skett. Tänker på det hela tiden, vad jag än gör. Hur det kunde ha sett ut den kvällen. Hur det såg ut den kvällen. Hur galet folk det finns ute i samhället. Jag tycker därför ni alla ska se omkring när ni går. Ha alltid en spray i fickan, för det ska jag ha nu. Var försiktiga.


// S

RSS 2.0