solarium - nej tack!

and iam backkk...for good?

haha jag märker att ni verkligen läääääääääääängtar och vill att jag ska skriva här! och nu gör jag det..har varit på semester..är sjuktbrun så slipper solarium nu! =D gött för mig.... synd för kissie?


oh jab b a a a c c c c k k k k k

sonies var på semester.....var?;) ...

åhh ni älskar mig

okok visst säger jag nog det alldeles för ofta och ni börjar bli sådär.....irriterade (eller inte) av det..i vikket fall som helst så vill jag meddela alla mina kära läsare att det finns en fin facebookgrupp som skapats av mina finare läsare ..."kissies? oj jag menar sonies - Skvallerbloggen no.1" . Gruppen är ny så det är inte många medlemmar nu (tss 88 medlemmar med 7000 läsare, bättre kan ni) . Men join it nu och tack till den som skapade :D

 
Omg Sonies finns på facebook nu också!


hon har lagt ner!

omg omg rykten sprider sig..."SONIES HAR LAGT NER" , "HON HAR ÅKT TILL GRAN CANARIA", "HON VILL INTE BLOGGA MER"...säger bara en sak: INGET ÄR SANT. jag kommer aldrig att lägga ner och det vet ni..jo varför dååå? jo för ni älskar mig såklart!


Finns det  någon bättre än mig,Sonies?...och nej jag är inte kissie..men en god vän till henne iallafall!


oh please

"-Jag ska anmälda din blogg nu..."

Tsss my ass asså my ass! vad tror ni läsare egentligen att blogg.se kommer stänga min blogg bara sådär? det måste finns nån anledning till att den ska stängas och i detta fall ser jag ingen anledning...fan ni har verkligen bevisat hur jävla avundsjuka ni är asså!! och ni har fått mig att ligga på 7000 läsare idag... sjukt men sant..eller varför sjukt? you love me...och har sagt det hela tiden!

 

 

Vad ska ni kära läsare göra idag då?

Till alla mina haters där ute (du veeeet) såå...GUESS WHAT...ass på er allihop ;)gayen + kissen = friends

för er som följer de "kända" bloggarna.... typ som kissens och gayens så sägs de ju att de fortf är ovänner.. men vet ni vad...detta är inte sant... kissen och gayen är bästa vänner igen och just nu hänger de på ben&jerrys bar eftersom att det finns gratis internet där (de säger ju att de har så mkt pengar, men då kan man ju undra sig varför dom använder det gratis trådläsa på ben&jerrys just nu).. och nu undrar ni varför jag så säkert kan säga detta? Jo för att jag sitter typ bredvid dom! hahaha... ska man gå fram och säga: HEJ KISSEN VILL DU ÄTA WHISKAS? (kattmat för er som inte vet). Och förövrigt så har Kissen smällfeta lår... ni vet ju att hon brukar photoshoppa dom annars..
Vilken tur att de är bestfriendsforever nu så de kan åka till Gran Canaria tillsammans igen!ursäkta mig!

eeeeeeh ni vet väl hur det är att ha så många läsare som hela tiden vill att man ska uppdatera? tyvärr funkar det ju inte så eftersom att jag har annat för mig också...som t.ex. träffa på mina läsare ute på stan och ta kort med dom! jag lägger ner mycket av min tid till det så ni får ursäkta att jag inte hinner att skriva här alltid..eller VADÅ URSÄKTA? haha skyll er själva helt enkelt :) igår hade jag en så kallad "ta-kort-med-sonies-dag" på stan.. det var lika trevligt som alltid... synd bara att så många fjortistjejer ska kolla snett!Who said its a bad thing? ;)

MARC IS GAY!

Vill börja med att säga att jag uppskattar att alla tycker min blogg :)

Okej, inte för att lägga för mkt fokus på ER så vill jag börja med något annat idag (men mer fokus på er nån annan dag såklart :))

Visste ni att Marc St James (från ugly betty) är gay på RIKTIGT?

Ni sitter säkert varje torsdag framför soffan eller datorn(hmm för er som är olagliga och laddar ner) och alltid önskar att åååh varför kan inte han den där snygga marc vara min?!?! precis som 90 % av er fjortistjejer där ute önskar att edward cullen var er..(DET ÄR HAN INTE)... nu kan ni faktiskt sluta med det för han är G A Y  och sanningen är den att han är tillsammans med...EDWARD CULLEN.höhö nej det är inte sanningen men ganska nära iallafall.. han är tillsammans med Edward Cullens bror!!! (hmm frågar mig själv varför jag inte använder deras riktiga namn, sorgligt nog vet ni inte ens om dom)Tänk om han blir tillsammans med Edward Cullen och lämnar hans bror?

Tror ni detta är möjligt?! mjaaaau!

MEN JAG ÄR SONIES!

precis allihopppppppppp tagga ner.. visst jag ligger på 6000 läsare nu men tagga ändå ner..och fortf..JAG ÄR INTE KISSIE? vissa verkar ha SJUKT svårt att fatta de...nu över till något annat..varför ska alla låtsas?

en sak som jag ser vääldigt mycket bland alla "kända" bloggare är att de googlar upp bilder och skriver om dom...typ FOKI är ett  väldigt bra exempel....men inte ett bra exempel på en känd blogg då.. men iallafall.. sen även Amirs syster som lägger upp bilder på olika läppar och säger att det är HENNES!! helt konstigt ju???

varför kan man ju undra sig?! aja idag ska inte fokus ligger på amirs syster iallafall ;) ;) hoppas ni är nöjda! eller ööh jag gör ju inte detta för at tni ska bli nöjda..rättare sagt för att ni ska älska mig mer :)
Här bor då jag.... (host host) härmar bara alla andra "kändisbloggar" :)

som sagt..jag är inte kissie

asså detta är så sjukt kul, jag skrev i mitt tidigare inlägg att jag inte är kissie och ändåfortsätter ni att kommentera på att jag försöker vara kissie..säger bara OHH MAA GAHH.. ännu en gång så är jag MYCKET bättre än kissie.

varför JAG (sonies) INTE är Kissie:

-Sonies använder inte flugmascara (d.v.s. mascara gjord av flugor som fastnar på ögonfransarna)
-Sonies sätter inte in fläsk i läpparna (dööh vill ju inte se ut som gris)
-Sonies köper dyra produkter (inte bobbyprodukter, som kissie gör)
-Sonies har lyckats (det har INTE kissie)Listan är lång och jag kan fortsätta i en evighet.. men vill ni det? ok ok håll ut nu bara ;) i know u love me.. och föressten så mailade kissie mig o skrev att hon tycker jag mobbar henne..FEL!Visste ni att Kissie använder mascara gjord på flugor?
Billgiaste att hinna i affären så no wonder why!Är det okej att använda detta?


det luktar sura läsare

"Du tror att du är Kissie" skojar du med mig eller? hur kan ni ens nämna henne i en kommentar?!?! (DET Ä ROKEJ ATT JAG SKRIVER OM HENNE, MEN INTE NI) omg jag är inte i närheten av henne..hon ligger så lågt ner att det inte är sant..och tyvärr...ni får vara avundsjuka över mig cause i cant do anyyythin bout it :)

Föressten, igår hamnade jag på 6785 läsare... nytt rekord!


// Sonies

Läsarrekord!


Kan inte tro det faktiskt, eller klart jag kan , för ni älskar ju mig :) idag har jag läsarrekord på JUST NU 5675 läsare.. och nu vet jag hur många av er där framför datorn verkliiiiiiiigen önskade att ni kunde vara kära sonies men tyvärr, det går inte :) keep lovin my blog och så höjer vi på antal unika besökare lovers! Wohooo!                            "Hon den där Sonies... så bra blogg asså"
                             


fokus på en brud idag..

och ni vet ju såklart att det är sprutafläskiläpparna-tjejen det handlar om ännu en gång (är ju för eran skull såklart ;) ) Såå har jag sagt att SONIES alltid kommer med senaste nytt här på bloggen? (och såklart gammalt också, men ääääsch) ...

Hur blev resultatet efter fläsksprutningen i läpparna på Amirs syster? (och AMIR himself, som jag inte kmr ta upp särskilt mkt just nu)                  Såhär blev det, vad säger ni? lyckat för en 13-åring or not?

hon är 13!!

Vad är det med mina kära läsare idag? :) hon är ju 13, ja ni vet precis vem jag syftar på! Amirs syster såklart ( som så snällt skriver om mig i sin blogg) haha. I vilket fall som helst så är hon 13 år..tycker ni inte det är liiite väl för tidigt att låta henne förstora sina läppar?


Om ingen stoppar henne henne snart så.....Såhär kommer hon nog se ut när hon är lika gammal som Amir (18 år)
Eller vad säger ni lovers?

snälla lär mig!

  

    Ooh snälla rara du anonymous please lär mig! :( Annars kommer ju ingen läsa min blogg jö :( Bitchhh!


Soo in for it

jag och klockor.. det är något med det där som ni kanske vet...


Tror ni Kissie skulle ha råd med en rolex? Knappast. Tror ni Sonies skulle? GARANTERAT!

(dont be jealous loversss)


varför vara anonym?

eh ja varför vara anonym om ni ska kommentera här..jag menar, ni kommenterar väl på min blogg för att få fler läsare på er egna kassa stackars lilla blogg som har max  5 läsare/dag ? .... eh ja,... varför vara anonym? ett tips från mig bara :)


bröllopet snart..

och ni har väl inte missat att prinsessan Vicky ska gifta sig snart... hon träffade ju sin kille på ett gym (SPORTLIFE förövrigt) och där så klickade det..ah ma GAD liksom..so not sonies-style! aja whatevah.. vad jag har hört så kommer bröllopet att kosta några miljoner (HOOOST SKA VI SLUTA BETALA SKATT, ofs gör inget för mig ändå ni love mig liksoom) . Några miljoner av dessa miljoner kommer att läggas på en miljonklänning... wanna know how it looks?!Skulle väl iallafall inte kalla detta för Kinsa-design.

its in..cause she is in!

Även hon har förstorat sina läppar :O

Och vad menar jag nu då? fråga inte mig, för det vet inte jag..eller jo .. MINNS NI när jag i ett tidigare inlägg skrev om läppförstroing...och då syftade jag såklart på TJOCKISEN Amir och the bitch Kissie. och sååklart nu också även Amirs syster som verkar följa min blogg..( ja hon har skrivit om den)... Innan ställde jag ER frågan om ni tyckte att amirs sisssah behövde förstora sina läppar..and guess what she did today? JA DEt är sant..säger bara..föfan! har dom inget annat bättre för sig?!

föressten, bilderna i tidigare inlägg kommer att komma upp snart ;)

                                               
                                                   Amirs lillasyster med sprutan in action - hon är 13 år!


Please come and buy me!

Säger nallen himself..

Det finns falska me2u-nallar som kostar lika mycket som dom orignala säger BBC news idag.


Vilken är falsk? Höger eller vänster...hm hmmm...tänk på den ni!

speciellt till er...

ok jag brukar vanligtvis inte vara så snäll här på bloggen (alla vet ju hur snäll jag faktiskt är in real life,) så därför tänkte jag ändra på detta bara IDAG och bjuda er på en spotify premium invite... (HELT GRATIS). Det enda ni måste göra är att beställa ett kontantkort från Halebop från min blogg..(klicka på nån av länkarna, ni märker) och så skriver ni till mig att ni har gjort det,så får ni en :)   OCH föressten så lär jag märka om ni ljuger....

Halebopkontantkortet är helt gratis. Ni binder er inte till något. 0 :-
Klicka http://clk.tradedoubler.com/click?p=4866&a=1690179&g=16768486 för att beställa!


Sonies bjuder på gratis invite!

ett inlägg senare..

igår fick ni läsa om att Gaby är gravid...och det är inget rykte . det är faktiskt sant. Nu måste hon hoppas av Desperate Housewives, så hur ska det egentligen sluta ? Kommer hon att "dö" eller vad? Hmm.. we will see... och vad ska få er att tro på detta? först o främst: det är jag, Sonies, som säger det och för det andra är hon tillsammans med (till och med gift) med Tony Parker, NBA-spelaren..

Så vad säger ni... Desperate Housewives lär ju bli tråkigt utan Gaby?


Eva Longoria och Tony Parker havin a baby! Awww ma gah!


Sonies tipsar!


Inte ofta jag tipsar om mina favoriter? Jobbigt när alla ska lyssna på samma sak som Sonies!

imorgon gäller det..kanal 5!

Och vad tror ni egentligen att jag syfar på? ah mah gash!!

Det är imon det gäller, dagen vi alla väntat på, dagen vi aldrig trodde skulle komma men så kommer den och vi kan inget annat säga än att tomorrow WE WILL BE IN HEAVEN!! vad tror ni jag syftar på? ALLA serier som ska börja såklart...OH yeay! har du ingen koll?  ta och skaffa det då!


    Visste ni att Gaby är gravid? Förvånande... med vem isåfall? basketspelaren? hrm hrm..


har hon smak eller har hon smak?

helt seriöst.. kinsa kommer med fler och fler nya designskor som inte ser kloka ut! helt sjukt.. som dessa nya t.ex.


Skulle du lägga ner 3400 :- på dessa skor? Kinsa tror ju det iallafall.

RSS 2.0