många läsare..

med andra ord många fans............ såklart det är ju trots allt SONIES!! vad har ni för er idag då? kungen fyller ju år (NEJ INTE SONIES) utan kungen ........


grattis till kungen!


in my head

är det bara sonies som tycker JASON DERULO är sjukt bra??????


bloggen..

jag vill komma med dåliga nyheter..sonies ska lägga ner.......




HA HA HA OCH DEN TRODDE NI ALLT PÅ LOVERS? harregud det kmr aldrig o ske.... jag..eller inte jag men en hemlig person jobbar på en design till mig..ni vet, jag har ju mina kontakter..duh iam sonies!

bara jag sombörjat tröttna på kissie och fokie och deras tjöt ?


det är så det ska sse ut!

sonies

vad har hänt då?

den där barnvagnen..

ni har säkert läst på kissie blogg om att hon inte tycker om småskitungar....då kanman ju fråga sig VARFÖR HON IDAG HADE MED SIG EN BARNVAGN PÅ BUSSEN på stureplan?????? står om deetta i aftonbladet .. har hon barn eller var det hennes ksuins barn eller brors barn eller vadå???? i vilket fall som helst... folk tror ju även att jag är gravid eller har bar bara för att jag varit borta så länge..men som sagt..jag bhvr inte blogga hela tiden för att ni ska fortsätta älska mig..thats just how it is!!



Sonies..



Gravid ? elller har hon redan barn? ....

blogga hela tiden?

vem har sagt att en känd bloggare måste blogga hela tiden? titta bara på mig t.ex...tog en lååång paus..haft fullt upp med företag och så och snart så kommer ni se vad som kommer släppas ut i butikerna..vilka butiker då? well well bara till o vänta !


kissie vs sonie...who wins? SONIES. kvalité framför kvantitet




its gettin late but..

i dont mind..




men ser ut som att han minds..kolla minen? e du nööödig david guetta?



// Sonies

RSS 2.0